Project de Verhalenverteller
Project de Verhalenverteller

Project: De Verhalenverteller
Opdrachtgever: MAREE BLOK / BAS LUGTHART  website: www.bloklugthart.nl

 

Omschrijving werk:

In het centrum van Oegstgeest boven op de grote heuvel in het Irispark staat een meer dan 9 meter hoge menssculptuur te die zijn oor te luister legt aan de aarde onder zich, waar de resten gevonden zijn van een oude burcht. Daar op die plek waar Oegstgeest ontstaan is vertelt de sculptuur verhalen over de geschiedenis van Oegstgeest aan de hand van verhalen en herinneringen van de inwoners van Oegstgeest.
Voor dit project genaamd De Verhalenverteller werden alle inwoners uitgenodigd een verhaal, herinnering of dagboekfragment te vertellen.
Al deze verhalen tezamen vormen het verhaal van Oegstgeest als een persoonlijk archief van het dorp met de stemmen en verhalen van de mensen zelf.

 

<< Ga terug

Print  
Bedrijfsprofiel

Hado bv is een onafhankelijk ingenieursbureau opgericht in 1997 met 7 medewerkers. Het belangrijkste aspect van onze dienstverlening is een onafhankelijke oordeelsvorming en technische dienstverlening, waarbij de specifieke klanteisen centraal staan.

Visie

Voor ons bureau zijn expertise, ervaring en vaardigheid de onderscheidende elementen.
Hiertoe behoort het op korte termijn reageren op vragen van de klant. Dit betekent korte wachttijden voor advisering en het maken van berekeningen en bijbehorende tekeningen.
Dit alles op basis van een overzichtelijke en duidelijke offerte.

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures.

Contact

Adres:
Waterstraat 41
9934 AS Delfzijl

 

Tel. 0596 632236
Email: info@hado-bv.com 
Fax. 0596 632927

Contactformulier