Project Overbruggen te Hoorn
Project Overbruggen te Hoorn

Project: Overbruggen te Hoorn
Opdrachtgever: MAREE BLOK / BAS LUGTHART  website: www.bloklugthart.nl

Omschrijving werk: Overbruggen te Hoorn

In de wijk Bangert/Oosterpolder in de gemeente Hoorn worden de negen 'eilanden' van de wijk met elkaar verbonden door bijzondere bruggen.
De beeldend kunstenaars Maree Blok en Bas Lugthart hebben in opdracht van de gemeente Hoorn voor één van deze bruggen het kunstwerk 'Overbruggen' ontworpen.
Het bijzondere kunstwerk  bestaat uit een grote mensfiguur die met beide handen en voeten op de landhoofden aan weerszijden van het water steunt en zo de totale breedte van het water overspant.
Het 'overbruggen' van het water en het verbinden van de beide oevers wordt zo door het kunstwerk op een indrukwekkende wijze verbeeld en door de grote menssculptuur als een fysieke handeling zichtbaar gemaakt.

<< Ga terug

Print  
Bedrijfsprofiel

Hado bv is een onafhankelijk ingenieursbureau opgericht in 1997 met 7 medewerkers. Het belangrijkste aspect van onze dienstverlening is een onafhankelijke oordeelsvorming en technische dienstverlening, waarbij de specifieke klanteisen centraal staan.

Visie

Voor ons bureau zijn expertise, ervaring en vaardigheid de onderscheidende elementen.
Hiertoe behoort het op korte termijn reageren op vragen van de klant. Dit betekent korte wachttijden voor advisering en het maken van berekeningen en bijbehorende tekeningen.
Dit alles op basis van een overzichtelijke en duidelijke offerte.

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures.

Contact

Adres:
Waterstraat 41
9934 AS Delfzijl

 

Tel. 0596 632236
Email: info@hado-bv.com 
Fax. 0596 632927

Contactformulier